ARCHIEF

GRAPHIC WONDERLAND

Met “Graphic Wonderland” wijdt Dynamo Expo een expositie aan ontwerpers en grafisch kunstenaars waarin werk op het raakvlak van kunst en vormgeving getoond wordt.

Lees verder

Nowhere NowHere

Wij kennen ballonnen die bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen of feestdagen worden weggegeven. Vaak zien wij ze ook als decoratie bij feestjes. Maar ballonnen kunnen ook voor andere doeleinden worden gebruikt.

Lees verderZOMERSE BUITEN-KOOKWORKSHOPS IN DE TUIN VAN DYNAMO EXPO

In onze eigen moestuin groeit en bloeit allerlei lekkers. Samen met Christel Burghoorn gaan we de verse ingrediënten uit de tuin plukken en kleine gerechten bereiden, die we deels boven het vuur gaan koken.

Lees verderJE NE VOIS PAS

Een onderzoek naar de grenzen van het medium, de grenzen van het concept en de grenzen van het creëren.

Lees verderFABULA RASA TUINFEESTJE - VIER DE NATUUR!

In het kader van Fête de la Nature vieren we vanaf 15 uur in de tuin van Dynamo Expo de (stads-) natuur met creatieve workshops, lekker eten en gezelligheid.

Lees verderFABULA RASA

Al zolang als er taal bestaat bestaan er verhalen. Fabels onderscheiden zich van andere verhalen doordat de personages worden ingevuld door dieren en dat deze een moraal vertellen.

Lees verderLENTESHOW

De beeldtaal van Quinta Bies is een unieke eerlijke stem. Haar werken gaan heel direct een relatie aan met de toeschouwer. Je herkent je in de verlangens, angsten, liefde en verdriet. Bies weet hoe ze ongrijpbare gevoelens kan vertalen naar beelden die de kern raken.

Lees verderWHEN TREES SPEAK...

Het centrale onderwerp van Héctor Hernández is Biophilia – de zin van verbondenheid tussen mensen en andere levende systemen; hun instinctieve band met de natuur.

Lees verderUNFOLDING

In hun gezamenlijke werk «Unfolding», spelen Madelon Pels en Polina Grinberg spelletjes en verzinnen hun eigen spelregels. De kunstenaars leerden elkaar kennen in de herfst van 2015 op de AKI, ArtEZ Academie voor Art & Design.

Lees verder